tisdag 24 december 2019

God Jul!

I år blir julen firad hemma i stillhet då vi har åkt på förkylningar och litet andra småkrämpor lagom till jul. Men det känns bra det också. Och det blev en grön jul!


Fina julblommor har vi fått i år också!Jag har köpt broderierna 'Dark Peony' av Kaffe Fassett och 'Vintage scraps' av Magie Hollingworth från Ehrman Tapestry i England till mig själv i julklapp. Måste ju passa på innan Brexit. Och paketet anlände för två dagar sedan. Vi har haft hemskt grått, blåsigt och regnigt väder här på svenska västkusten i november och hittills i december, så jag börjar med 'Vintage Scraps' som är ljust och sommaraktigt. Men på morgonen på vinterståndsdagen såg vi faktiskt solen på förmiddagen!! Jag är inte 100%-igt säker men kommer förmodligen att sy 'Dark Peony' med krämfärgad bakgrund.


Samma julängel och samma vita julrosor i år också.......


Några julböcker har det blivit, bland annat boken 'Dahlior' som syns på fotot nedan. Fotona är tagna av Georginia Lane. Hennes foton är riktigt ögongodis. Boken 'Peonies' har jag sedan tidigare.


3 kommentarer:

 1. God fortsättning på Julhelgen!
  /Marika

  SvaraRadera
 2. If you're attempting to lose pounds then you certainly need to get on this totally brand new custom keto plan.

  To design this keto diet, certified nutritionists, fitness couches, and chefs have joined together to produce keto meal plans that are effective, painless, price-efficient, and fun.

  Since their first launch in early 2019, thousands of people have already transformed their body and well-being with the benefits a professional keto plan can give.

  Speaking of benefits; in this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones offered by the keto plan.

  SvaraRadera