torsdag 4 mars 2010

Daglilja Serenity Morgan.


Daylily 'Serenity Morgan'.

7 kommentarer:

 1. Vilken ljuvlig bild .. soljuset värmer ända in i hjärtat.
  Tack för länk och lycka till.
  Kanske vi ses en dag vem vet?

  Annika

  SvaraRadera
 2. Underbart vacker daglilja! Just den här ljusa gula nyansen är jag väldigt svag för!
  Ha en skön helg!
  /Christina

  SvaraRadera
 3. Åhh.. vilken underbart vacker daglilja.. säger som christina just den där ljusgula nyanser är underbar.. en till villha växt på min lista.. =).. ha en härlig helg.. Moa

  SvaraRadera
 4. Skulle också skriva Vilken underbar lilja. Ser att vi är fler som kommit på den tanken. Du bjuder på så vackra blommor :)

  SvaraRadera
 5. Oh vilken mängd vackra blombilder. Jag älskar Clematis så den bilden lite längre ner i din blogg fångade mitt intresse. Jag har lite otur med dem i trädgården, vi har inte så många lägen där de trivs och ganska tung lerjord också. Först läste jag att du bodde i Holland :-) måste kanske byta glasögon :-)

  Hälsn
  Cathy

  SvaraRadera
 6. Tack för era kommentarer. Jättetrevligt att ni tittar in. Christina och Ni andra! Just 'Serenity Morgan' tror jag inte går att dela ännu, men jag har andra dagliljor i samma färgställning klara för delning till våren, och ytterligare några till hösten. Kul att du hittat hit oxå Birgitta. Birgitta har en verkligen suverän matblogg. Hon priorterar fina råvaror och enkel tillagning så titta in gärna in där. Cathy! Du har inte otur! Tyvärr, tyvärr, clematis kan vara riktiga fisförnäma kinkfröknar..... De är arbetskrävande, behöver mycket vatten, sol, värme och tillsyn.

  SvaraRadera
 7. Åh, så vacker daglilja. Vilken fin blogg du har! Ha en skön söndag,
  Charlotta
  (http://cesarstradgard.blogspot.com)

  SvaraRadera