fredag 19 oktober 2018

Indian Summer

har vi haft! Vilka underbara höstdagar och vilken värme! I lördags och söndags var det strandväder och temperaturen i havet var mellan 15 och 16 grader. Och det är fortfarande 'utesittarväder' dagtid. Så det har blivit litet si och så med bloggandet. Men här kommer några fler foton från vårt veckoslut i Stockholm och från Millesgården.

Nostalgisk har jag varit de senaste kvällarna när jag bläddrat igenom mina foton. Pioner och martagonliljor är ju underbara tillsammans eller hur? De här fotona togs i juni månad. 


Och veckans bokhög: Bok nr 1 'Saknad förmodad död' av Susie Steiner och nr 4 'Ebba Hochschild: Att leva efter döden'. Författare; Caroline Ranby.6 kommentarer:

 1. Hej Ingmarie!
  Håller med, de är helt underbara.
  Trevlig helg /Marika

  SvaraRadera
 2. Ja vilka dagar, helt underbara...men nu ska visst kylan komma på riktigt! Ja det är bara att gilla läget...
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Ljuvliga dagar och ljuvlig kombination av krolliljorna och pionerna. Såg bilden i FB gruppen för pionisterna. Ska absolut komplettera min 'Lemon Chiffon' med liljor i samma nyanser :)

  Tack för tipset! Carina

  SvaraRadera
 4. Härliga dagar!
  Tänk att jag aldrig varit på Millesgården. Det är ju faktiskt en brist i allmänbildningen. Nästa gång i Staden får det minsann bli av.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 5. I'am glad to read the whole content of this blog and am very excited,Thank you for sharing good topic.

  หนังออนไลน์

  SvaraRadera
 6. Visst har det varit ett underbart väder, men nu verkar det vara slut för säsongen och den kyliga perioden är inledd. Tyvärr! Vackra bilder på vackra växter visar du i alla fall.....
  KRAM/Susie

  SvaraRadera