söndag 1 juni 2014

Junifröjder........

 Idag har jag tillbringat förmiddagen i en skön stol på terrassen. Ville nämligen inte missa dagens begivenhet, itoh hybriden Dark Eyes höll på att slå ut. Knoppen på bild 2 i collaget är från i morse och vid lunchtid hade pionen öppnat sig. Fint sällskap har den av irisen Prague.  (Ser inte så kul ut på terrassen, håller på att gräva bort en del av stenläggningen för att bredda rabatterna så att mina irisar och pioner skall få plats). Här bredvid ses närbilder av irisen Prague och pionen Dark Eyes.

I veckan har jag inhandlat tyg från Laura Ashley till nya hissgardiner. Visste ni att de har web-butik numera. Ja, nu väntar jag bara på dåligt väder så jag får lust att sy.


Floral Friday Fotos
I heart macro
Macro Monday5 kommentarer:

 1. Vilken vacker blomprakt det förstår jag att du vill vara med och se detta.Pionen är ju bara så häftig och irisen den är jag avis på älskar irisar.
  Ha en fin vecka utan regn
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Wow gorgeous blooms and lovely colors.. I love the irsies and the peony. Happy June and have a great week ahead!

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset - naturligtvis är det så jag ska njuta pionerna! Breddas behövs det både här och där hos mig.. Pioner i höst och hostor som står och väntar nu... Men hur var det nu; naturlig träning är bäst!

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 4. Fantastiska färger på både pionen och irisen.

  SvaraRadera