fredag 6 juni 2014

6 juni Sveriges nationaldag.....

Här är Sveriges kungafamilj, foto från idag. Och nästa vecka börjar sommarlovet för alla skolbarn i Sverige. På min tid gick ägde skolavslutningarna alltid rum i kyrkorna- Där jag bor väljer barnen/ungdomarna själva om de vill gå till kyrkan eller ej........
Här är det Stockholms Kammarkör som sjunger den traditionella sommarpsalmen: 'I denna ljuva sommartid'. Ni väljer själva om ni vill lyssna eller ej. Texten hittar ni i mitt collage härunder.

Ha en riktigt bra sommar alla!
Och så höll jag alldeles på att glömma, veckans macrofoto: Pionen Starlight.

Floral Friday Fotos6 kommentarer:

 1. Glad Pingst Ingmarie!

  Vackra bilder! Den där pionen Starlight väckte verkligen habegär!
  Förstår inte var jag ska plantera alla som jag har på kö och som jag har beställt!
  Det ska bli en ny rabatt, men för närvarande ligger ett helt tegeltak i vägen och jag är osäker på om vi kommer att hinna flytta det i tid för höstplanteringen.
  Idag gläder jag mig i varje fall åt min Buckeye Belle, som slog ut i morse och blommar med fyra blommor!

  Kram Märit

  SvaraRadera
 2. Kære Ingmarie - du er blevet udtrukket til at besøge min have søndag d. 22. juni kl. 14.00. Men du har ikke skrevet din mailadresse. Derfor denne besked,

  Du er velkommen på Østre skovvej 1, 8240 Risskov. Kh Claus - claus@klematis.dk

  SvaraRadera
 3. prada bags 2014
  I like it when folks come together and share
  ideas. Great website, continue the good work!

  SvaraRadera
 4. Oohh den var fin 'Starlight'. Fast jag behöver egentligen inte fler piontips ;) Psalmen är vacker och jag kan tänka att texten är en vördnad till naturen lika mycket som något annat. Någon tänkte till för länges'en här där jag bor. Alla från låg-, mellan, högstadie och särskola samlas och då räcker inte en kyrka. Samlingen är på den gröna fotbollsplanen där vi anhöriga står på en sluttning och tittar ner. Årskurs 1 kommer sist, tågandes med flaggor. På slutet släpps brevduvor och alla sjunger - den lilla vita duvan. Vackert och fint.

  SvaraRadera
 5. Nu börjar en härlig sommar med blommor och semester många fotovisningar är avslutade och jag vill önska dig en fin sommar så hörs vi säkert i höst igen, Bra en fråga. Vad är det för rosa iris du har i detta inlägget. Jag är en älskare av irisar och har börjat samla en del men det skall bli fler har jag tänkt.
  Ha det gott i sommar och på semestern
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. Swell looking royal family!

  SvaraRadera