fredag 16 september 2016

The last day(s) of Summer


Blev mycket inspirerad av de vackra liljorna som jag såg i Danmark. Så när jag sprang på den här skönheten i kruka hos Lidl i veckan, så fick den följa med hem. 


Apropå Danmark och Jylland. 
Claus Dalby kommer med en ny bok i november i år. Om jag fattat det rätt, kommer den att handla om blomsterbuketter och blomsterkransar mm. Har lånat den här bilden från hans hemsida. Jag tycker den här buketten är fullständigt magnifik! Claus Dalby finns också på Facebook, där han uppdaterar oftare än på bloggen.   Mycket folk på Skrea Strand igår. Kanske sommarens 
sista baddag?


Lunch på Strandbaden och sedan solning, bad, bokläsning, mm
Hörde någon säga: Vilken medelhavsstämning........


Härunder ett annat fint hotell. Magasinet EST Living (Australien) rekommenderade en fotokurs häromveckan. Kurslokalen var det här vackra hotellet: Halcyon House på Cabarita Beach i New Wales. Är det inte fantastiskt? Så fin färgsatt och sommarmysigt?


    


Vi tar farväl av sommaren genom att lyssna på The Cure:
 The Last Day of SummerTill sist: Böcker inköpta på second hand för 1 krona/styck.
Perfekt strandläsning.


Floral Friday Fotos
Saturday Show Off

17 kommentarer:

 1. Härlig blombukett ,Claus han kan nog sina saker .Hotellet ja allt är underbart för en blåälskare .Trevlig blogg du har ,sätter mig som följare ,nette

  SvaraRadera
 2. Wonderful holidays... Fantastic captures.

  SvaraRadera
 3. Det är lite vemodigt att sommaren snart är över men än har vi nog några fina dagar att se fram mot och för att inte tala om Brittsommaren som kan vara hur fin som helst. Liljor ja de älskar jag köper åxå på Lidl ibland, de är fina och lever fint i mina rabatter.Nu får vi planera inför nästa sommars blomning. inga tulpaner här i år Ska inte ge sorken några skåmål.
  Ha det gott i helgen
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Hoppas att vi får en höst Meta! Tack får tipset! Jag kommer att gräva ner mina liljelökar i rabatterna och hoppas på att de kommer tillbaka nästa år igen. Harinte heller köpt några tulpanlökar (ännu) men funderar på att plantera några i två stor krukor....... Ha det bra!

  SvaraRadera
 5. Hej Ingmarie!
  Det var en fin lilja, hoppas du får njuta av den nästa år i rabatten. Härligt somriga bilder. Ha ett fint veckoslut /Marika

  SvaraRadera
 6. Vakre liljer du viser! Ja, det går snart mot høstens siste sommerdager, men du verden for en fin høst det har vært så langt.
  God helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Marit! Hösten har verkligen varit fantastisk.

   Radera
 7. Such a beautiful time of year!

  SvaraRadera
 8. Hej Ingmarie,

  Roligt att du besökte mig på min blog. Tack..

  Jättefina Bilder.
  Vid första blicken tyckte jag det med - medelhavsstämning...
  men mehr platz (som det ser ut på Bilden) än vid medelhavet :)

  Hälsningar från östra sidan till västra sidan av landet :)
  från Elke
  -------------------------
  https://promocia.wordpress.com/

  SvaraRadera
 9. Tack för din kommentar Elke! Nu är det mitten av september men har vi en varm och fin sommar så kan Skrea Strand en julidag liknas med en burk med "packade sillar/ansjovis".......

  SvaraRadera
 10. This is a wonderful post. I enjoyed your photos very much and listening to the video and seeing all it had to share. A great selection of books too. I enjoyed the beach scenes and the lovely decor, and I loved those beautiful flowers, the first one with its little flying visitors and the second so beautiful in the glass vase. Thank you so much for sharing with Today's Flowers, and I wish you a great Sunday.

  SvaraRadera
 11. Hej! Kul att du tittat in hos mig :)
  Underbara bilder du bjuder på!
  Ha det Gott!

  SvaraRadera
 12. Beautiful bouquet of lillies and your summer photos of the beach are very inviting. Thank you for coming by my blog. Have a great week!

  SvaraRadera
 13. Liljer er helt nødvendige på sensommeren!

  SvaraRadera
 14. Are you looking for free Facebook Followers and Likes?
  Did you know that you can get these ON AUTO-PILOT AND ABSOLUTELY FOR FREE by using Like 4 Like?

  SvaraRadera