lördag 20 juni 2015

Skitväder!

Använder ju bloggen som en slags förkortad dagbok/fotoalbum och brukar skriva litet om vädret också. Rent ut sagt så har vi i vår del av Sverige denna vår haft ett riktigt skitväder. 
Men idag är det midsommarafton och vi få göra det bästa möjliga av dagen. En lättläst och mysig bok är precis vad som behövs. 


I gårdagens blogg skrev jag om veckans första kungliga händelse. Vi har inte bara fått en ny prinsessa utan också en ny liten prins två dagar senare. Det är prinsessan Madeleine och hennes make Chris O'Neill som fått sitt andra barn. Den lille pojken skall heta Nicolas, Paul, Gustaf, och han är också hertig av Ångermanland. 


Midsommarafton är det som sagt och här ser ni årets midsommarbukett. 


De fina kuddarna nedan kommer från Malaika Cotton och görs i Kenya. 

3 kommentarer:

 1. Buketten ble fin, selv om været er kjølig!
  I dag gikk det endelig an å spise frokost ute :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Villerose! Vi har inte ätit frukost ute ännu i år.....

   Radera
 2. Nog får det vara slut på allt regnande nu tycker jag vi behöver värme och sol både till kropp och själ. Söt bukett du plockat till midsommar i alla fall. Här har det inte varit speciellt mycket firande utan vi har jobbat med rivningen av huset för att vara klar till veckan Sista lasset med skräp hoppa vi ska bli i morgon för i kväll vill vi rensa och städa upp allt om nu inte regnet sätter käppar i hjulet för oss
  Önskar dig en fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera